נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

4/11 0:00 בורגר הודו מעושן
הודו טחון מתוגבר בבצל טחון ותבלינים. מתחילים במחבת וממשיכים בתנור לוהט, כך כולם יוצאים מוכנים באותו הרגע ממש! מגישים עם חסה, פרוסות עגבנייה, מלפפון חמוץ וטבעות בצל. מומלץ בתוך לחמנייה.עוד מנות עיקריות
| 5 חשיפות | 3/16
2eat.co.il - מתכונים, מתכוני מסעדות, מתכוני שפים | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/11 0:00 הודו טנדורי טיקה
תנו להודו את הזמן לנוח יממה במרינדה של הבירה עם חלב קוקוס, תבלינים ולימון - כך הוא יספוג טעמים וגם יתרכך היטב לפני המפגש עם הפלאנצ׳ה הלוהטת. חשוב: להשרות את שיפודי העץ במים כדי שלא יספחו נוזלים מקוביות ההודו וייבשו אותן.עוד מנות עיקריות
| 8 חשיפות | 3/17
2eat.co.il - מתכונים, מתכוני מסעדות, מתכוני שפים | תגובות (0) | למעלה : למטה

אתמול 22:30 4 מתכונים לארוחת שבת מנצחת
לכבוד סוף תקופת החגים סידרנו לכם ארוחת שישי מפוארת: ביף וולינגטון חגיגי של גורדון רמזי, תפודים בתנור שאי אפשר לפשל איתם, סלט חסה מוצלח במיוחד ולקינוח בראוניז נימוחים ושוקולדיים עם פקאן. אין יותר קלאסי וטעים מזה
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

אתמול 3:58 הפעם הם הגזימו: אוראו הוציאו שני טעמים חדשים ומזעזעים
חשבנו שראינו הכל, היינו משוכנעים שטעמנו לא מעט, אבל אז יצרנית העוגיות שאוהבת לאתגר את קהל המעריצים בטעמים, איך נגיד בעדינות, קיצוניים – עשתה זאת שוב. למה שמישהו בכלל ירצה לאכול עוגיות בטעם כנפיים חריפות? לאלוהי האוראו פתרונים
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/9 21:52 ככה שומרים על תפוחים טריים
תפוח. אנחנו רק אומרים את המילה הזאת - והפה שלנו מתמלא בטעם של ביס מתפוח עסיסי, ולא משנה לנו אם הוא חמצמץ או מתוק, אדום או ירוק. מה כן משנה לנו? שיהיה טרי. אין דבר עצוב מתפוח שזמנו עבר, ואנחנו כאן היום כדי לשמור על התפוחים שלכם טריים ומשמחים. חברים, זה הכי קל שיש
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/9 21:30 נעים להכיר: m&ms משיקה טעם חריף אש
גם לשבור שגרה צריך לדעת איך, וענקית סוכריות השוקולד הצליחה לעשות את זה בגדול, עם טעם מפתיע של פלפל חלפיניו ובוטנים, שיושק במהלך מפתיע לא פחות ויתחרה מול שני טעמים אחרים ומרגשים בפני עצמם. מי שכבר הצליח לשים את ידו על הטעמים החדשים דיווח ואפילו בחר טעם מנצח
| 4/3
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

22/9 21:15 חדשות רעות: אין דבר כזה "רק לחתוך את החלק המעופש של הלחם"
אנחנו לא יודעים אם לכם זה קרה, אבל אנחנו לא פעם מצאנו פרוסה מנוקדת בעובש, זרקנו אותה לפח והמשכנו להשתמש בשאר הלחם כדי להכין את כריך החלומות שלנו. מסתבר שלקחנו חתיכת סיכון. הנה הפרטים
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/9 4:30 בדודא לשוקולד? יש לנו תשובה לזה
פסטיבל השוקולד חוזר לנצרת עילית בפעם השלישית, ויש גם פסטיבל יין בטבריה, בר חדש עם בירות זולות בתל אביב, מסעדה איטלקית חדשה בנתניה ופופ אפ נטול גלוטן שמפציע שוב, וטוב שכך
| 2/2
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/9 2:59 20 מתכונים מומלצים לסוכות
קציצות שטעימות חמות וקרות (כן, גם קציצות פרסה), מאפינס וכל מיני פשטידות, נאגטס ביתיים שהיינו נעלמים איתם בסוכה בכיף וגם פיצות אישיות בכל מיני גרסאות ורמות הכנה. מחפשים איך להתפנק בסוכה על הצד הטעים ביותר? אלה ההמלצות שלנו
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

20/9 0:30 גם אתם כל פעם שורפים את הסיר כשאתם מכינים אורז?
אספנו לכם 5 טיפים להכנת אורז מושלם. בתיאבון
| 1 חשיפות | 3/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9 23:57 "כמו ג'ונגל": מי תהיה המסעדה הבאה שתקרוס?
מאבק העובדים בקפה נואר, מיסוי הטיפים והפיקדון לעובדים זרים - שורה של שינויים עתידה להשפיע על שוק המסעדנות בישראל, שגם כך סובל מקשיים רבים. בענף מזהירים מפני קריסה - ואולם יש מי שטוען כי הבעיה היא דווקא האי-אסדרה
| 3/3
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

19/9 21:21 4 מתכונים לארוחת שבת קלילה
רק אתמול עוד צמנו, וכבר אנחנו אמורים להתארגן על ארוחת שבת. לא משוגע? משוגע וחצי, ולכן הרכבנו לעצמנו ארוחה שמותאמת בול לסיטואציה: מנה של אורז ערבי טעים טעים עם בשר טחון, שני סלטים קלילים וקינוח משני מרכיבים. סה טו
| 1 חשיפות | 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/9 4:29 3 עוגות בחושות בריאות וטעימות לשבירת הצום
לכל כיפור יש מוצאי כיפור: אספנו עבורכם שלושה מתכונים של עוגות פשוטות, כולן בחושות, כולן מפוצצות בערכים תזונתיים, את כולן תשמחו מאוד לפגוש אחרי כל הצום הזה. כי זה שהגוף צריך סוכר לא אומר שחייבים להפציץ אותו בפחמימות ריקות. באדיבות הבלוג "בריאלי"
| 1/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/9 2:12 איך השפים שלנו שוברים את הצום?
ממרק חרירה ועד קציצות כרישה: שאלנו 6 שפים אהובים איך שוברים את הצום אצלם בבית - וקיבלנו תשובות מגוונות, כולן מגרות בטירוף, פלוס מתכונים! כשמסתכלים על זה ככה, שווה לא לאכול יום שלם
| 2/5
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

17/9 0:36 הללויה! יש מגנום טבעוני
הארטיק שאין סופרלטיב שלא נשפך עליו, ממושחת ועד מושלם, יוצא בגרסה חדשה ונטולת רגשות אשם. כרגע תוכלו ללקק אותו רק ברחבי הממלכה המאוחדת, אבל אם מה שאומרים עליו נכון – אנחנו מהמרים שהוא יגיע גם לכאן, ובקרוב
| 3/6
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: