נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: סגנון חיים

4/11 0:00 בורגר הודו מעושן
הודו טחון מתוגבר בבצל טחון ותבלינים. מתחילים במחבת וממשיכים בתנור לוהט, כך כולם יוצאים מוכנים באותו הרגע ממש! מגישים עם חסה, פרוסות עגבנייה, מלפפון חמוץ וטבעות בצל. מומלץ בתוך לחמנייה.עוד מנות עיקריות
| 3 חשיפות | 3/7
2eat.co.il - מתכונים, מתכוני מסעדות, מתכוני שפים | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/11 0:00 הודו טנדורי טיקה
תנו להודו את הזמן לנוח יממה במרינדה של הבירה עם חלב קוקוס, תבלינים ולימון - כך הוא יספוג טעמים וגם יתרכך היטב לפני המפגש עם הפלאנצ׳ה הלוהטת. חשוב: להשרות את שיפודי העץ במים כדי שלא יספחו נוזלים מקוביות ההודו וייבשו אותן.עוד מנות עיקריות
| 4 חשיפות | 3/9
2eat.co.il - מתכונים, מתכוני מסעדות, מתכוני שפים | תגובות (0) | למעלה : למטה

12/7 21:41 אל הקופסה ומעבר לה
חברים, בזהירות עם הקופסה כשאתם חושבים שמה.
גלעד סרי-לוי |
‫ספר חברה תרבות‬ | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/7 5:58 תמ"א 38 בירושלים
תמא 38 בירושלים יכולה להפוך מבנה ישן ולא אטרקטיבי למבנה הכי חדש בעיר. עם זאת, יש כמה דברים שחשוב לדעת על התהליך עצמו כדי לעבור אותו בצורה נכונה. יש לא מעט אנשים שעברו את התהליך בלי לדעת את כל הפרטים או בלי לבחור נכון, מה שמוביל לבעיות רבות בהמשך.תמא 38 בירושלים: איך מתחילים?תמא 38 היא תכנית מתאר שיצאה בשנת 2004 ועד היום ניתן לראות אותה חיה ובועטת ברחבי הארץ. גם בירושלים ניתן להשתמש בזכויות ו...
admin |
שואו2גו | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/6 0:12 הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני
תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני ענבים נקנו מכרם של אייל גולדינר במפגש של מזקקי ומכיני אלכוהול 2017 ליד יישוב עמיקם הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה מבצעים...The post הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 4/3
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/6 8:47 פלאפל אציר, הדר יוסף
פלאפל אציר, ממוסדות האוכל הוותיקים והנחשבים של תל-אביב, אולי נסמך קצת יותר מדי על תפארת העבר אבל מדובר במקום נעים ומזמי&#...
אבו שוקי המקורי |
חומוס להמונים | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/6 2:50 סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק
 בסוגרים חודש הקרוב נקיים סדנאות בזק סדנת טעימה עיוורת וסדנת בלנדים. מספר המקומות מוגבל. עלות למשתתף 30 ש”ח לסדנה. להרשמה דברו עם יעל : 050-9450844 לפרטים נוספים בואו לכאן – https://www.soreq.co.il/closing-monthThe post סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 1 חשיפות
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 5:09 אופים עם מאצ'ה: 5 מתכונים מטריפים
אם שמעתם על טרנד האפייה עם תה ירוק (מאצ'ה) ואם לא - אחרי הכתבה הזאת אין לנו שום ספק שתמהרו לנסות את זה בבית. נעמה גאון כבר אימצה את אבקת הפלאים הזאת מזמן, ועכשיו היא חולקת איתנו את המתכונים השווים שלה. יהיה ירוק
| 3/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 5:00 החטיפים הכי שווים שגיליתם לנו החודש ב"מי כבר טעם"
אזהרה: אם אתם במאנץ' - עדיף שלא תגללו למטה ותקראו, כי אנחנו הולכים לחשוף פה את הגלידות, המלוחים, העוגיות והשוקולדים הכי מגרים שכיכבו החודש בקבוצת הפייסבוק הגרגרנית שלנו, "מי כבר טעם". לוקחים את הסיכון? אנחנו אוהבים אתכם
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 4:00 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
קציצות חריפות, עוגה בחושה לשבת, פלאפל בריאותי, 3 מנות מהממות שמכינים עם תירס מתוק ועוד
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 3:09 מסעדת ננוצ'קה נסגרת אחרי 16 שנות פעילות
"אני מרגישה עצובה ושמחה", אומרת שרייר, שבסוף חודש יוני תסגור את דלתות המסעדה לתמיד. "אחרי 25 שנה במקצוע המאתגר בעולם ו-16 שנים ספציפית בננוצ'קה - אני שמחה שהגיע הזמן שלי לצאת למסע"
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 1:54 הרוזלך חוזרים! איפה ומתי תוכלו למצוא אותם?
רשת לנדוור מחזירה לתפריט לחודש אחד את הרוזלך המיוחדים שלה, רשת שמונה משיקה המבורגר מוגדל במשקל 200 גרם ואברטו בגדרה מתחילה להריץ עסקיות ערב. ויש גם גלידה מיוחדת לשבוע הגאווה ועוד המון אירועים כיפיים. חדשות האוכל
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5 21:29 מה באמת מכילים הדגים הקפואים שאתם קונים בסופר?
דג קפוא עולה פחות מדג טרי, זה נכון, אבל אם תעצרו רגע לחשוב על מה אתם משלמים בכל אחד מהמקרים, כנראה לא נראה אתכם יותר ליד המקפיאים. אז למה בכל זאת עדיף, ואפילו משתלם יותר לקנות דג טרי?
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5 21:29 גוסטו די נונה: איטלקית חדשה וכשרה בצפון הארץ
מאז שסגר את מסעדת אלי אוליו שלו בתל אביב, השף אנטוניו מנסה די נעלם מחיי הקולינריה הציבוריים. עכשיו אנחנו שמחים מאוד לקבל את פניו שוב - והפעם במסעדה איטלקית כשרה בקיבוץ מורן שבצפון, שנפתחת ממש היום
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5 21:00 זה בדוק: 5 שימושים לסרום שלך
כי מי ידעה שאת מוצר הבסיס הזה אפשר לנצל בצורה כה יעילה? רשמו רשמו
נשים - סלון יופי | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: