נט2יו - איכות ברשת משנת 2004

בלוג עדכונים: אוכל

4/11 0:00 בורגר הודו מעושן
הודו טחון מתוגבר בבצל טחון ותבלינים. מתחילים במחבת וממשיכים בתנור לוהט, כך כולם יוצאים מוכנים באותו הרגע ממש! מגישים עם חסה, פרוסות עגבנייה, מלפפון חמוץ וטבעות בצל. מומלץ בתוך לחמנייה.עוד מנות עיקריות
| 3 חשיפות | 3/7
2eat.co.il - מתכונים, מתכוני מסעדות, מתכוני שפים | תגובות (0) | למעלה : למטה

4/11 0:00 הודו טנדורי טיקה
תנו להודו את הזמן לנוח יממה במרינדה של הבירה עם חלב קוקוס, תבלינים ולימון - כך הוא יספוג טעמים וגם יתרכך היטב לפני המפגש עם הפלאנצ׳ה הלוהטת. חשוב: להשרות את שיפודי העץ במים כדי שלא יספחו נוזלים מקוביות ההודו וייבשו אותן.עוד מנות עיקריות
| 4 חשיפות | 3/9
2eat.co.il - מתכונים, מתכוני מסעדות, מתכוני שפים | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/11 12:07 קייטרינג פזית ספיר
"התחלנו עם 'נימיקיש' המציע שידוך מוצלח בין תרד, מנגולד, גבינת פטה 5%, שום ושומשום. המשכנו עם קיש על בסיס תערובת בצלים מקורמלים שחבק תאנים, קשקבל ושקדים. דגמנו גם קיש על בסיס חצילים קלויים..." הפעם, כרמית אופק, יצאה לבחון מקרוב אלו הפתעות מחכות לכם אצל 'קייטרינג פזית ספיר', קייטרינג בוטיק איכותי, שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליועוד מאמרים ראשיים
| 5 חשיפות | 4/26
2eat.co.il - מאמרים וביקורות על מסעדות, בתי קפה, ברים ו-סדנאות בישול | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/9 11:03 סילו חולון
"גולת הכותרת של הארוחה הייתה קרעי פסטה עם בשר ראש (לחי) מפורק בבישול ארוך עם יין אדום וציר בקר, מוקפץ עם אספרגוס ופרמזן. אין כמו מנות בבישול אִטי המרככות את הבשר ומעצימות את הטעמים...". אם חשבתם שרק בתל אביב תמצאו מסעדות שוות אז כדאי שתכירו את סילו שבחולון - תפריט ים תיכוני-איטלקי בועט ומרשים, בר קוקטיילים גדול וטאבון עצים שיובא במיוחד מאיטליה. ליאור פנחסי חזר עם רשמים מהשטח עוד מאמרים ר...
| 6 חשיפות | 4/28
2eat.co.il - מאמרים וביקורות על מסעדות, בתי קפה, ברים ו-סדנאות בישול | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/8 21:10 בתי קפה מומלצים בדרום
גם אזור הדרום שופע בעשרות בתי קפה שכונתיים מעולים, העובדים סביב השעון ומפנקים מלבד בקפה משובח גם בתפריט אוכל עדכני וטעים. שתינו כמויות אדירות של קופאין וזללנו שלל מנות כדי לאתר את בתי הקפה המומלצים בדרום. מי מצטרף לקפה?עוד מאמרים ראשיים
| 5 חשיפות | 4/22
2eat.co.il - מאמרים וביקורות על מסעדות, בתי קפה, ברים ו-סדנאות בישול | תגובות (0) | למעלה : למטה

1/7 9:05 סטייק בר חיפה
"הטריו שלנו כלל מיני-צ'יזבורגר עם תערובת מיוחדת של המון גבינות, מיני בורגר ג'ק דניאל'ס - המבורגר אמריקאי קלאסי עם רוטב ג'ק דניאלס, בצל כבוש ואננס, והאחרון מיני-מקסיקנה עם תערובת מיוחדת של חלפיניו וצ'דר..." קרין אביב יצאה לבדוק מקרוב את סטייק בר, התוספת החדשה והמרעננת בעיר התחתית של חיפה. מכורים לבשר - אל תפספסו את המקום הזה!עוד ארוחת השבוע
| 8 חשיפות | 4/23
2eat.co.il - מאמרים וביקורות על מסעדות, בתי קפה, ברים ו-סדנאות בישול | תגובות (0) | למעלה : למטה

29/6 0:12 הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני
תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני ענבים נקנו מכרם של אייל גולדינר במפגש של מזקקי ומכיני אלכוהול 2017 ליד יישוב עמיקם הפרדה ומעיכה, תסיסה וסחיטה מבצעים...The post הכנת יין ביתי – תהליך מלא של הכנת יין רוזה ורדרד קרוי גם “יין סמוק” מענבי מוסקט אלכסנדרוני appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 4/3
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

25/6 8:47 פלאפל אציר, הדר יוסף
פלאפל אציר, ממוסדות האוכל הוותיקים והנחשבים של תל-אביב, אולי נסמך קצת יותר מדי על תפארת העבר אבל מדובר במקום נעים ומזמי&#...
אבו שוקי המקורי |
חומוס להמונים | תגובות (0) | למעלה : למטה

24/6 2:50 סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק
 בסוגרים חודש הקרוב נקיים סדנאות בזק סדנת טעימה עיוורת וסדנת בלנדים. מספר המקומות מוגבל. עלות למשתתף 30 ש”ח לסדנה. להרשמה דברו עם יעל : 050-9450844 לפרטים נוספים בואו לכאן – https://www.soreq.co.il/closing-monthThe post סוגרים חודש עם סדנאות בזק ביקב שורק appeared first on בר סקול - קורס ברמנים ברשת.
בר-סקול | | 1 חשיפות
בר סקול | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 5:09 אופים עם מאצ'ה: 5 מתכונים מטריפים
אם שמעתם על טרנד האפייה עם תה ירוק (מאצ'ה) ואם לא - אחרי הכתבה הזאת אין לנו שום ספק שתמהרו לנסות את זה בבית. נעמה גאון כבר אימצה את אבקת הפלאים הזאת מזמן, ועכשיו היא חולקת איתנו את המתכונים השווים שלה. יהיה ירוק
| 3/3
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 5:00 החטיפים הכי שווים שגיליתם לנו החודש ב"מי כבר טעם"
אזהרה: אם אתם במאנץ' - עדיף שלא תגללו למטה ותקראו, כי אנחנו הולכים לחשוף פה את הגלידות, המלוחים, העוגיות והשוקולדים הכי מגרים שכיכבו החודש בקבוצת הפייסבוק הגרגרנית שלנו, "מי כבר טעם". לוקחים את הסיכון? אנחנו אוהבים אתכם
| 2/1
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 4:00 המתכונים שהכי אהבתם השבוע
קציצות חריפות, עוגה בחושה לשבת, פלאפל בריאותי, 3 מנות מהממות שמכינים עם תירס מתוק ועוד
אוכל - המטבח | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 3:09 מסעדת ננוצ'קה נסגרת אחרי 16 שנות פעילות
"אני מרגישה עצובה ושמחה", אומרת שרייר, שבסוף חודש יוני תסגור את דלתות המסעדה לתמיד. "אחרי 25 שנה במקצוע המאתגר בעולם ו-16 שנים ספציפית בננוצ'קה - אני שמחה שהגיע הזמן שלי לצאת למסע"
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

31/5 1:54 הרוזלך חוזרים! איפה ומתי תוכלו למצוא אותם?
רשת לנדוור מחזירה לתפריט לחודש אחד את הרוזלך המיוחדים שלה, רשת שמונה משיקה המבורגר מוגדל במשקל 200 גרם ואברטו בגדרה מתחילה להריץ עסקיות ערב. ויש גם גלידה מיוחדת לשבוע הגאווה ועוד המון אירועים כיפיים. חדשות האוכל
אוכל - מסעדות | תגובות (0) | למעלה : למטה

30/5 21:44 בחושה, אבל לפניך: עוגת בננות ומייפל מעולה
עוגה בחושה שעושה חשק רק ליישר אותה לנצח
אוכל - מתכונים וארוחות | תגובות (0) | למעלה : למטה



 הערה: התכנים המוצגים בעמוד זה ...

התכנים המופיעים במדור זה מועברים אוטומטית מבלוגים ואתרי מידע ברשת, כל הזכויות על התכנים: כולל טקסטים, תמונות, סרטים וכל מדיה נוספת, הנם של יוצרי החומר המקורי בלבד. אתר נט2יו אינו טוען לבעלות או לזכויות יוצרים על התכנים, אלא רק מצביע עליהם בצורה נוחה ומרוכזת, וכן מקשר אל האתר המקורי, עם המאמרים המלאים. אם למרות האמור לעיל, נתקלת בחשש להפרת זכויות יוצרים, או שתוכן מסויים באתר אינו לרוחך, אנא דווח לנו באמצעות טופס יצירת הקשר ונורידו בהקדם האפשרי מהאתר.

תגובות פייסבוק


×

הצהרת נגישות

אתר זה מונגש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA.
האתר נמצא תמידית בתהליכי הנגשה: אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות.
אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל (אל תשכחו בבקשה לציין את כתובת האתר).

אודות ההנגשה באתר: